Hari Ini bersama Tun Mahathir


Legoland akan dijual? Apa lagi yang Tinggal untuk anak anak kami Tun?, dulu Masa penswastaan semua agensi kerajaan, Tun juga yang kaya. Dulu Tun juga kawal media, Apa Beza Hari ini. Politik Cara Tun sudah berakhir, Hari Ini tertutuplah segala kejayaan terbongkarlah kebenaran. Siapa Sebenarnya yang  mengkhianati Malaysia. Tentangan kami adalah  sebuah  Perjuangan yang nyata, badai yang akan kami harungi, biar Tuhan sahaja yang tahu.

Hari Ini kami betul betul mengenali Tun Mahathir. Terima  Kasih Tun, kami sedar Tun, Manusia  mana tidak melakukan kesilapan. Ya Allah ampunkanlah kami.  Hari ya Allah kami berjanji tidak akan mengkhianati bangsa sendiri lagi. Sehingga terbelah Bumi Ini,  tidak akan kami ulangi lagi.  Akan kami junjung Agama, bangsa and Tanahair Ini. Tidak akan kami benarkan semuanya hancur dan hilang dari tangan rakyat.

Rakyat yang hari Ini telah ditipu dan Tuhan telah menunjukan bukti  bukti Nyata Demi sebuah kesedaran.  Kita ditakdirkan mempercayai segala fitnah, pembohongan dan tohmahan  PRU-14 bagi mengajar bangsaku,  yang cukup hebat Ini.
Dengarlah Pemuda, kami berjanji akan membetulkan kesilapan ini di PRU-15 nanti. Amin.

Pemuda Subang
#kakiterjah  #sinisubang.

No comments