Pelajar pelajar terdesak DAP UM mencari publisiti murahSUBANG JAYA 23 Mac - Tujuh orang ahli Persatuan Belia Baharu Universiti Malaya (UMANY) telahpun ditahan di balai polis selepas berhimpun di hadapan sebuah restoran lokasi bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengadakan program bersama pelajar universiti, semalam.

Pengerusi persatuan itu, Wong Yan Ke telah Gagal mengadakan protes senyap dengan poster dan sepanduk provokasi menghina Dato Seri Najib diluar kampus.

Akibat dari Itu Dia dan rakan rakannya telah dihalau oleh Jawatankuasa program Santai malu Aperr bossku Bersama Dato Seri Najib. Karikatur Najib Badut dirampas  Dan dikoyakan oleh Ahli  Majlis  Tertinggi UMNO Datukb Lokman Noor Adam. Mereka mendakwa dicekik Dan ditampar hingga luka dibibir.

Dia dan rakan-rakannya telah dibawa ke Balai Polis Pantai Baharu pada pukul 4 petang semalam.

Wartawan Wanita Dari Gerakan Media Merdeka (Geramm) mengadu Ketua UMNO  Bahagian Petaling Jaya Selatan Dato Mutalib Abdul Rahim Dan Ahli Majlis  Tertinggi  UMNO   Datuk Lokman Noor Adam menolak Wartawan pelatih Dan berdiri terlalu dekat dengan seorang lagi Wartawan pelatih,ini telah menggangu ruang peribadinya. Mereka juga dipanggil bodoh Dan penipu.

Pelbagai Cara melibat pelajar bukan melayu digunakan  hanya untuk terus memainkan isu isu provokasi untuk membutakan orang melayu kepada isu yang sebenar yang berlaku Hari Ini. Kita perlu ambil semula Negara ini.  Sebelum DAP jual segala harta Negara yang disimpan untuk bangsa  Melayu.No comments