MANIPULASI DAP DAN PENCABULAN HAK BUMIPUTERA.


Menjelang pilihanraya yang akan datang, Kita semua perlu bersedia. Jangan sekali Kali kita lupakan segala penipuan dan kemusnahan  yang dilakukan Pakatan Harapan keatas Agama Bangsa dan Tanahair.

Selepas PRU14 segala yang mereka momokkan akan berlaku telah pun berlalu dan ia dilakukan oleh mereka sendiri yang dipilih rakyat sebagai Kerajaan. Kerajaaan yang mempunyai tiga Perdana Menteri.  Iaitu Tun Mahathir,  LIm Kit Siang dan Anwar Ibrahim.  Pakatan Harapan dahulunya tanpa henti  menyebarkan pelbagai informasi kononnya Kerajaan dahulu sangat korup dan Kerajaan pencuri sehingga rakyat dengan penuh emosi ditipu menimbulkan keraguan serta kebencian yang bertalu talu. Tetapi kekalahan BN di PRU14 banyak hikmahnya. Kekalahan Itu telah membuka Mata rakyat tentang motif Sebenar Parti DAP didalam Gabungan Pakatan Harapan. Kekalahan Itu mengakhiri permusuhan dua parti Melayu yang amat digusari jika bergabung oleh DAP. PAS Dan UMNO. Demi menyelamatkan negara dan kepentingan Masa depan bangsa Muafakat Nasional  Lahir Dari ketidak adilan Kerajaan PH keatas Bumiputera.

Hari  ini  prinsip-prinsip sebuah negara yang adil dan berdemokrasi juga laungan menuntut keadilan, berintegriti,  sikap bertanggungjawab, ketelusan, dan proses menyelamatkan rakyat dari membuat keputusan yang salah jika masih mengekalkan Kerajaan dahulu hanyalah lakonan dan penipuan terhebat abad Ini oleh parti DAP. Prinsip-prinsip yang terhakis telah memberi kesan yang paling teruk kepada institusi-institusi utama negara seperti kehakiman, Suruhanjaya Pilihan Raya, polis, jabatan peguam negara, Bank Negara dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.

Lebih membimbangkan, kaum dan agama juga sentiasa dipolitikkan dan pandai Menyamar sebagai mangsa apabila ditentang  atau dipersoalkan.  Semua Ini Semata-mata untuk keuntungan politik jangka masa pendek, ahli politik dengan sewenang-wenangnya memanipulasikan sentimen perkauman dan agama, yang berkesudahan memeca-belahkan keharmonian negara.

Sejak beberapa tahun yang lalu, rakyat Lena ditipu dengan disogokan isu palsu kononnya negara kita dibelenggu oleh beberapa skandal kewangan di mana wang rakyat telah disalah guna: 1MDB, Felda, Tabung Haji, National Feedlot Corporation. Mereka  jelas sekali begitu berani menunjukkan kegagalan Kerajaan dalam sistem semak dan imbang, dan betapa terdesaknya negara kita dalam memerlukan reformasi.

Persembahan yang begitu hebat pada perang Persepsi sehingga tergadai tanah dan aset negara Hari Ini.  Ditangan pencuri yang menanti untuk mendapat kemenangan sekali sahaja Sudah memadai untuk melakukan penindasan Bangsa dan Rompakan terbesar Aset negara yang telah kita dibina dari 1994 didalam Khazanah dan pelbagai pelaburan Kerajaan.

Mereka menipu rakyat tanpa henti bermula dari  PRU12.  Diteruskan lebih berani selepas PRU13. Dengan kebaikan mantan Perdana Menteri ketika itu . Mereka lebih berani mencipta kisah penyelewengan serta serangan peribadi, fitnah Rasuah dan penyalahgunaan dana awam yang kononnnya  berada di paras yang parah dan  menjadikan Malaysia ‘terkenal’ seantero dunia dengan fitnah fitnah ciptaan di mainkan oleh rangkaian pengfitnah upahan Mereka seluruh dunia.  Penipuan Mereka berjaya menakutkan rakyat kononnya  Pembaziran dana awam, sekatan bantuan untuk kesihatan, pendidikan dan perumahan sosial diletakkan didalam otak rakyat  sejak
PRU 13

Dalam pada masa yang sama, membawa protes Mereka dijalanan dengan program BERSIH, menggajikan bloggers dan menyusun pelbagai maklumat tentang rasuah pemimpin bagi digunakan berperingkat.  Watak watak dan jalan cerita dicipta membina simpati dan kononnya Perjuangan Mereka adalah suci.  Selain itu, bekas pemimpin tinggi Kerajaan dahulu menjadi sasaran. Aset Mereka ditahan, Mereka diheret ke Mahkamah dengan tuduhan palsu yang Sebenarnya  tidak akan dibuktIkan, kerana semuanya hanyalah fitnah.  Mereka  Sebenarnya ingin mengekang Kekuatan pemimpin Itu dan menjauhkan pemimpin yang mampu untuk menjalankan rancangan jahat Mereka terhadap. Agama Bangsa dan Negara ini.

Mereka mengamalkan undang undang hutan.  Dengan mengawal undang melaluI perlantikan kroni. Institusi kehakiman Negara Sudah hilang kepercayaan rakyat. Pemimpin yang diheret ke pengadila Akan hilang integriti dan kreadibilti  menyebabkan mereka mungkin tidak layak untuk bertanding dalam pilihan raya akan datang ini. Tokoh reformasi, Anwar Ibrahim, Juga ditipu hak nya untuk menjadi Perdana Menteri.entah sampai bila

Kisah rakyat yang  kononnya akan dibebani oleh kenaikan kos sara hidup, Tiada pekerjaan, GST  hanya lah iklan. Hari Ini Mereka menjalankan semula GST. Ianya Bagi Digunakan untuk menapung kebodohan pentadbiran Mereka.  Mereka memotong pelbagai subsidi dan hutang isi rumah menjadi terlau tinggi sehingga ekonomi Kita merudum. Inflasi mula berkembang.

Hutang mencecah trillion menjadi realiti dan langsung mereka tidak penduli lkesan inflasi.  Aset negara dijual, menjatuhkan  mata Wang ringgit kita  diparas yang lebih rendah  bergandingan negara negara berdekatan.   Supaya Mereka boleh menjual saham, aset milik Negara dengan lebih pantas semuanya dan dibeli oleh rakan Niaga Mereka Di negara jiran yang melahirkan parti DAP.

Parti pemerintah telah hilang kredibiliti dan legitimasi manakala pakatan pembangkang dibelenggu oleh kontradiksi. Untuk mencapai perubahan bukanlah perkara yang mudah. Kita tahu perubahan yang diperlukan negara ini mesti datang dari pelbagai aspek termasuklah reformasi institusi yang menyeluruh. Kita telah lumpuh separuh Badan Hari Ini.

Rancangan jahat DAP yang kononnya seperti mengambil berat kepada masalah rakyat. Hari Ini kita telah sedar dan jangan percaya sedikit pun maklumat  pada apa sahaja isu yang Mereka sajikan. Perubahan politik seperti yang disebut di atas memanglah sulit untuk dicapai. Misalnya, cuba kita fikirkan tentang pembahagian semula sempadan kawasan pilihanraya; usaha Kerajaan penipu membawa pengundi dari luar memenuhi kawasan kawasan tanpa henti. Menaja parti parti Baru untuk memcecah belahkan undi melayu Dan  bergabung bagi merubah secara total dalam membunuh Masa depan Bumiputera. Menipu sejarah Mereka. Parti DAP bertanggungjawab atas kebanyakan masalah yang berlaku di negara ini; dan pertandingan tiga penjuru yang dijangkakan di kebanyakan kerusi Parlimen dan Dun. Dan sukar untuk kita maju ke hadapan jika sering dimanipulasi dan dipecahbelahkan mengikut kaum dan agama Tapi Itulah Permainan DAP.

Sesungguhnya Kisah penipuan perjalanan ke Putrajaya bagi sebuah misi reformasi perubahan hanyalah satu penipuan.  Kegagalan Barisan Kabinet mereka  dan kekecewaan kita akibat telah ditipu hidup hidup lantas percaya kerana disogokkan fitnah konsiten tanpa henti selama 10 tahun.

Kita Sudah pun mendapat balasan kepada kesilapan kita. Kali Ini kita mesti terus mara dan menggunakan sepenuhnya peluang yang ada. Penyatuan ummah yang kita capai MEMBENTUK muafakat Nasional cukup ditakuti. Ia akan mengalahkan  Mereka. Percayalah.

Memang keadaan kita sekarang sangat Malang Dan Mereka tahu Mereka hanya Kerajaan sepenggal. Oleh itu semua aset akan Mereka rompak sepantas, sebanyak untuk lumpuhkan ekonomi negara seteruk nya.  Malang kita di PRU 14 yang kononnya Ingin reformasi tetapi hanyalah mangsa manipulasi parti DAP.
 
PRU 15  kita harus rebut peluang ini dan undi untuk perubahan untuk mengekalkan negara ini dan legasi kesejahteraan bebas penipuan Dari parti seperti DAP.  Kita akan haramkan parti seperti DAP untuk hidup hanya untuk membuat kacau bilau  dan memelihara kepentingan poket Mereka. Merekalah perompak sepenggal yang akan terus dikenangkan sebagai Gabungan yang melumpuhkan Ekonomi Malaysia sehingga Kembali ke Negara tidak Maju. Pencabulan Keselesaan hak Masa depan Anak anak kita.

Masa depan negara ini bergantung kepada kita semua. Kuasa yang adalah pada undi kita boleh membuat perubahan.
Undilah untuk perubahan institusi; selamatkan negara kita dari parti DAP yang mendapat sokongan dari negara luar untuk menjatuhkan Kerajaan.  Pelbagai bangkangan mengambil berat yang palsu dan menghalalkan segala unsur penipuan.

Cukuplah sekali seluruh rakyat ditipu  Sehingga manifesto Mereka pun hanya lah penipuan dan apabila ditanya Mereka mengakui bahawa kemenangan Mereka adalah untuk dapat berkuasa sekali sahaja bagi melumpuhkan kita selama lamanya.  Kita terpedaya dimanupulasikan difitnah serta dibekalkan data data palsu untuk mengaburi Niat sebenar mereka.

Hari Ini setelah Mereka menjadi Kerajaan barulah kebenaran Itu timbul.  Jangan lagi kita ulangi kesilapan lalu Dan jangan langsung kita Percaya Permainan simpati serta Kononya bersungguh ingin telus dan perubahan Dari wakil2 parti DAP.  jangan lansung percayakan apa sahaja Teknik atau program laungan. Apa sahaja yang Mereka persembahkan dahulu hanyalah satu program permainan  manipulasi dan pencabulan persepsi rakyat. PRU 15 kita akan bersama sama keluar mengundi bagi mengharamkan terus DAP di Malaysia Demi kesejahteraan rakyat berbilang kaum yang akan  hidup aman dan damai tanpa hasutan DAP lagi dan Sekolah Jenis Kebangsaan .  HM.


#kakiterjah original
Pemuda UMNO Bahagian Subang
25 Okt 2019

No comments